Ελβετία-Βόρειος Ιρλανδία 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Σαντιάγο Παρκ» στη Βασιλεία ανάμεσα στην Ελβετία και τη Βόρειο Ιρλανδία για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.



Ελβετία-Βόρειος Ιρλανδία 0-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Μάικλ Ο’Νιλ εισήλθε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο στοχεύοντας στο γκολ που θα την βάλει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 στην πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών.

Το σουτ του Κρις Μπραντ στο 3ο λεπτό ανησύχησε τον Ζόμερ, αποτέλεσε ωστόσο την μοναδική απειλή που εκφράστηκε στα πρώτα 45 λεπτά του πρώτου μέρους καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν σταδιακά στα χέρια τους το ρυθμό του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του ΜακΓκόβερν.

Στο 5’ ο Σεφέροβιτς δεν κατάφερε να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Σακίρι ενώ στο 9’ ο Τζεμαΐλι αντί να τελειώσει τη φάση απέχοντας ένα μέτρο από την εστία, την έστειλε στο πόδι του Μακόλεϊ με μοναδικό κέρδος το κόρνερ.

Στο 22 ο Σεφέροβιτς πραγματοποίησε αποτελεσματικό κοντρόλ αλλά δεν ευστόχησε με το αριστερό του σουτ, ενώ προσπάθεια του Σακίρι τρία λεπτά αργότερα σταμάτησε στο χέρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Η τελευταία και ίσως μεγαλύτερη φάση πριν από την ανάπαυλα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με τον Τσούμπερ να μην νικά τον ΜαγΓκόβερν από ιδιαιτέρως πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις:

Ελβετία: Ζόμερ, Σαρ, Ακάνγι, Λιχτστάινερ, Ροντρίγκεζ, Τσάκα, Ζακάρια, Ζούμπερ, Σακίρι, Τζεμαΐλι, Σεφέροβιτς

Β. Ιρλανδία: ΜακΓκόβερν, Έβανς, ΜακΌλεϊ, Χιούζ, Μπραντ, Νόργουντ, Ντέιβιτς, Σαβίλ, Γουάρντ, Γουάλας, Γουάσινγκτον