Θα τα… πουν στο Δουβλίνο

Η Ιρλανδία έμεινε όρθια (0-0) στην Κοπεγχάγη κόντρα στους Δανούς και πλέον καλείται να πάρει τη νίκη-πρόκριση για το Μουντιάλ στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης στο Δουβλίνο.



Θα τα… πουν στο Δουβλίνο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πιο δυνατά στο παιχνίδι. Με πρωταγωνιστή τον Έρικσεν, είχαν την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, όμως η υπεροχή τους δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, λόγω των επεμβάσεων του Ράντολφ και της αστοχίας του Σίστο. Οι Ιρλανδοί απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μισού με τον Κρίστι.

Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ίδια και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με την κατοχή να φτάνει έως και το 80% υπέρ των Δανών, αλλά την ιρλανδική άμυνα να μην δέχεται ιδιαίτερη πίεση. Από την πλευρά της η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ προσπαθούσε να απειλήσει με κάποια στημένα. Στο φινάλε ο Ράντολφ κατέγραψε ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση και τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πλέον η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κριθεί στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (14/11) που θα διεξαχθεί στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου, με τους Ιρλανδούς να θέλουν μόνο τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δανία: Σμάιχελ, Άνκερσεν, Κιάερ, Μπίελαντ, Λάρσεν, Κβιστ, Ντιλένι, Έρικσεν, Κορνίλιους (64’ Πόουλσεν), Σίστο (72’ Μπέντνερ), Γιόργκενσεν

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κρίστι, Ντάφι, Κλαρκ, Γουόρντ, Οντόουντα, Άρτερ (88’ Γουίλαν), Μπρέιντι, Χέντρικ (90+3’ Χιούριχεϊν), ΜακΚλίν, Μέρφι (74’ Λονγκ)