Μπορεί και μόνιμος ο Νταλγκλίς

Πολύ καλό σκάουτινγκ τονίζει ο Νταμιέν Κόμολι ότι πρέπει να γίνει για να βρεθεί ο επόμενος μόνιμος προπονητής της Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Μέσα στους υποψήφιους πάντως που έχουν το «πακέτο» είναι και ο Κένι Νταλγκλίς σύμφωνα με τον διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κόκκινων».



Μπορεί και μόνιμος ο Νταλγκλίς

Ο εκλεκτός προπονητής θα πρέπει να έχει ένα «πακέτο» χαρακτηριστικών τονίζει ο Κόμολι που θα τον κάνουν ιδανικό: «Θα είναι κάποιος που θα ταιριάξει στο μέγεθος της ομάδας, στο αγωνιστικό στυλ και στη διοικητική φιλοσοφία. Είναι οι τρεις σημαντικότεροι παράγοντες. Ο Κένι σίγουρα ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή».

Η ερώτηση που ακολούθησε αμέσως είναι αν θα είναι και ο Σκωτσέζος θρύλος ένας από τους υποψήφιους για να υπογράψουν πολυετές συμβόλαιο το καλοκαίρι με το σύλλογο και ο Κόμολι ήταν σαφής: «Η απάντηση είναι ναι. Θα υπάρξει έρευνα σε πρόσωπα και έπειτα μία συζήτηση με τον Κένι και θα δούμε που θα καταλήξει αυτό».

Τέλος ρωτήθηκε και αν η διοίκηση λειτούργησε υπό την πίεση του κόσμου στην απόλυση του Χότζον για να λάβει μία αρνητική απάντηση: «Η αποχώρηση του Ρόι δεν βασίστηκε στην απαίτηση του κόσμου κι ούτε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στην ομάδα που πιστεύει ότι δεν είναι ο Ρόι καλός τεχνικός. Τα πράγματα κάποιες φορές δεν πάνε όπως τα περιμένουμε όμως ευχαριστούμε για όλα τον Ρόι Χότζον. Φτάσαμε και σε συμφωνία μαζί του για την αποπληρωμή και τον αποχαιρετίσαμε σε καλό κλίμα».