Παρεμβαίνει ο Αμπράμοβιτς για Λουίζ – Κόντε

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νταβίντ Λουίζ και τον Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι θα λυθεί με παρέμβαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος... αρχίζει και εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη δουλειά του Ιταλού προπονητή.  



Παρεμβαίνει ο Αμπράμοβιτς για Λουίζ – Κόντε

Ο αποκλεισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού από το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόνο τυχαίος δεν ήταν, ούτε φυσικά για λόγους τακτικής, όπως θέλησε να ισχυριστεί ο Αντόνιο Κόντε.

Ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή υπάρχει κόντρα, η οποία φέρεται να ξεκίνησε έπειτα από την αμφισβήτηση του Νταβίντ Λουίζ για τις προπονητικές μεθόδους του Ιταλού, παραμονές της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα παρέμβει για να λυθεί το ζήτημα, με τον Ρώσο μεγιστάνα να έχει βρεθεί την περασμένη εβδομάδα στο Cobham, να έχει δει την τον Μάικλ Εμενάλο ν' αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή την περασμένη Δευτέρα και να καλείται εκ νέου να παρέμβει στη δουλειά του Κόντε, σε μια πολύ περίεργη περίοδο για την Τσέλσι.