Το αξέχαστο φάουλ του Πίρλο με την Αγγλία (Video)

Ο Αντρέα Πίρλο αποφάσισε να αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας την οριστική απόφασή του να κρεμάσει παπούτσια, και αν κάποιος ρωτήσει ποτέ για το τι ποδοσφαιριστής ήταν, αρκεί να δει το βίντεο με ένα απευθείας φάουλ στο δοκάρι του Τζο Χαρτ, σε ματς της εθνικής Ιταλίας με την εθνική Αγγλίας για τους ομίλους του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.



Το αξέχαστο φάουλ του Πίρλο με την Αγγλία (Video)

Μετά από μια πλούσια καριέρα, ο άνθρωπος που πέρασε από τις κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας και είδε σχεδόν κανέναν να του κρατάει κακία, «κρέμασε παπούτσια» μετά από το πέρασμά του από το MLS και την θυγατρική ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, Νιου Γιορκ Σίτι.

Πριν από μία τριετία και κάτι, ο Ιταλός «μαέστρο» είχε δοκιμάσει να τελειώσει το ματς με την Αγγλία με το φάουλ του παρακάτω βίντεο, με την μπάλα να αλλάζει υπέροχα πορεία στον αέρα, αλλά να σταματάει στο δοκάρι και να περνάει εκτός. Εκτός από τον όμιλο με Κόστα Ρίκα και Ουρουγουάη, που συμπλήρωναν το παζλ, είχαν μείνει και τα «τρία λιοντάρια», σε μία ακόμη διοργάνωση με απογοητευτική παρουσία στα τελικά.