Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τζούλια Ρόμπερτς

«Άρωμα» Χόλυγουντ είχε η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι παρούσα στις κερκίδες του «Στάμφορντ Μπριτζ».



Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τζούλια Ρόμπερτς

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, παραβρέθηκε στις κερκίδες της έδρας των «μπλε», παρακολουθώντας την αναμέτρηση με τους «κόκκινους διάβολους τους οποίους και υποστηρίζει. Παράλληλα μετά το πέρας της αναμέτρησης, είχε την ευκαιρία να περπατήσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Συγκεκριμένα η καταξιωμένη σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, είναι δηλωμένη φαν της ομάδας του Μουρίνιο, καθώς το καλοκαίρι, είχε παραβρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Γιουνάιτεντ στο Λος Άντζελες, όπου είχε βγει φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων».

Απ' ότι φάνηκε, ωστόσο, στο τέλος του Κυριακάτικου αγώνα, η «Pretty Woman» περισσότερο τύχη έφερε στους γηπεδούχους παρά στους φιλοξενούμενους.

Μπορεί Τζούλια να είσαι καλή χρυσή γυναίκα, καταξιωμένη ηθοποιός αλλά δεν φέρνεις «γούρι» στον Μουρίνιο και τους παίκτες του, που έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην «μάχη» του τίτλου..

Julia Roberts was on the Stamford Bridge pitch after Chelsea beat United on Sunday