Ο Μουρίνιο χάνεται στα εκτός με το top-6

Απίστευτα κακές επιδόσεις έχει σημειώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια του απέναντι στο top-6, από εκείνη την πολύ άσχημη Πρωτοχρονιά του 2015, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μέχρι και την ήττα (1-0) από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».   



Ο Μουρίνιο χάνεται στα εκτός με το top-6

Με τέσσερα ματς στον πάγκο των «μπλε» του Λονδίνου κι άλλα έξι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στις ομάδες που πλέον συμπεριλαμβάνονται στο top-6 του κορυφαίου πρωταθλήματος, ο «special one» μόνο... special δεν είναι.

Και αυτό, το μαρτυρά το γεγονός πως έχει δει δικό του ποδοσφαιριστή να σκοράρει μονάχα μια φορά σε περισσότερα από 900 αγωνιστικά λεπτά σε αυτά τα παιχνίδια που εξετάζουμε!

Από την κακή Πρωτοχρονιά του 2015, όταν η Τσέλσι έφυγε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με πολύ βαριά ήττα με το τελικό 5-3 από την Τότεναμ, ο Μουρίνιο έχει μαζέψει μόλις τέσσερις πόντους από τις 10 αναμετρήσεις στις έδρες των συλλόγων των πρώτων 6 θέσεων της βαθμολογίας. Και αυτοί οι βαθμοί έχουν έρθει σε ματς που δεν έχει σημειωθεί γκολ και «κόλλησαν» στο 0-0.

Δείτε τα 10 παιχνίδια: