Ταλαιπωρία για τους παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την νέα βαθμολογική απώλεια από την Τσέλσι και το -8 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η συμπολίτισσά της, Σίτι, η επιστροφή στην βάση της συνδυάστηκε καθυστέρηση δυόμιση ωρών!



Ταλαιπωρία για τους παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ

Με μεγάλη διάρκειας καθυστέρηση επέστρεψε στην έδρα της η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», εξαιτίας του χάους που επικρατούσε στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα το τρένο που επέβαινε το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο, άργησε να φτάσει στον προορισμό του, καθώς συνέβησαν μια σειρά από περιστατικά στις σιδηροδρομικές γραμμές της χώρας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα όποια πλάνα της Γιουνάιτεντ για την συνέχεια να πάνε πίσω, με αποτέλεσμα άπαντες όπως είναι φυσικό να ταλαιπωρηθούν.

Ανάμεσα σ' εκείνους που επέβαιναν στο τρένο ήταν οι Φελαϊνι, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Βαλένσια, Μπλιντ, Λιντενγκαρντ, Μπαϊγί και ΜακΤομινέι, καθώς αρκετοί άλλοι είτε παρέμειναν στο Λονδίνο να για να ενταχθούν με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, είτε αναχώρησαν για το αεροδρόμιο ώστε να βρεθούν στις πατρίδες τους.

Όσον για τον Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σπίτι του στην βρετανική πρωτεύουσα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το «Στάμφορντ Μπριτζ».