«Σφήνα» της Τότεναμ για Γκορέτσκα

Μετά την ¶ρσεναλ, άλλη μια λονδρέζικη ομάδα και πιο συγκεκριμένα η Τότεναμ, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε. 



«Σφήνα» της Τότεναμ για Γκορέτσκα

Το ρεπορτάζ της «Mirror» αναφέρει, πως μετά τους «κανονιέρηδες» που είχαν τον Γερμανό μέσο των «βασιλικών μπλε» στο στόχαστρό τους από το περασμένο καλοκαίρι και τα «σπιρούνια» μπήκαν σφήνα στους ήδη υπάρχοντες «μνηστήρες» του νεαρού ποδοσφαιριστή, που απασχολεί επίσης τις Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα.

Η αγγλική εφημερίδα τονίζει, πως ο παίκτης που στο περασμένο Κύπελλο Συνομοσπονδιών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Γερμανίας, «αρέσει» στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Όμως τόσο η ¶ρσεναλ όσο και οι Spurs θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην απόσπαση της υπογραφής του 22χρονου μέσου, του οποίου το συμβόλαιο με την Σάλκε λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ο Γκορέτσκα «εξιτάρεται» περισσότερο στο να μετεγγραφεί σε μια εκ των Μπάγερν Μονάχου η Μπαρτσελόνα, παρά σε έναν από τους δυο συλλόγους του Λονδίνου.