«Μπαλωθιά» στο τέλος η Μπόρνμουθ!

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Μπόρνμουθ πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ (1-0) σε ένα ματς που δεν είχε πάρα πολλά πράγματα, αλλά αντάμειψε την φιλοξενούμενη για τις προσπάθειες που βρήκε κατά την διάρκειά του.



«Μπαλωθιά» στο τέλος η Μπόρνμουθ!

Το 90λεπτο δεν είχε πολλά πράγματα για τις δύο πλευρές, με την γηπεδούχο να είναι εκείνη που προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι υπεροχής και την Μπόρνμουθ να επιχειρεί να απειλήσει αιφνιδιαστικά με γρήγορες επιθέσεις.

Το κατάφερε στο πρώτο μέρος, αιφνιδιάζοντας την αντίπαλό της, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες της και να βρεθεί σε θέση οδηγού. Οι παίκτες του Μπενίτεθ και αυτοί του Χάουι έχασαν από μια πολύ καλή στιγμή, για να πάρει σειρά το δεύτερο μέρος και το δοκάρι των “κερασιών” που ισοφάρισε αυτό της Νιούκαστλ, σε φάση από την οποία είχε βρει δίχτυα αλλά το γκολ είχε σωστά ακυρωθεί για οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό, για να έρθει η προειδοποιητική βολή στο 87’ με την μπάλα να σταματά στο “κάδρο” της εστίας, για να ακολουθήσει η λύτρωση στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κουκ και να γίνει το έλα να δεις στον πάγκο της ομάδας του.