Απόδραση από την Ουαλία για Μπράιτον!

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της από την έδρα της Σουόνσι έφυγε η Μπράιτον, επικρατώντας με σκορ 1-0 στο ματς για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!  



Απόδραση από την Ουαλία για Μπράιτον!

Παθιασμένοι οι νεοφώτιστοι, εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη εικόνα των γηπεδούχων σε ακόμη ένα ματς τη φετινή περίοδο και χάρη στο τέρμα του Μάρεϊ στο 29' εξασφάλισαν το πολύτιμο τρίποντο που τους ανέβασε προσωρινά στην 8η θέση!

Από το κακό στο χειρότερο η Σουόνσι, προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο όμως και πάλι φάνηκε ανήμπορη να πάρει κάτι από το αποψινό ματς.

Το ματς:

Από τα κλασικά ημίχρονα της Σουόνσι! Μηδέν ευκαιρίες, τρομερή αδυναμία στη δημιουργία και… εύκολη λεία για την αντίπαλο. Πράγματι, η Μπράιτον εκμεταλλεύτηκε το κακό πρώτο μέρος των γηπεδούχων, έκανε το παιχνίδι της και κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού από το 29' με το γκολ του Μάρεϊ.

Οι Ουαλοί δεν φάνηκαν σε κανένα σημείο του πρώτου 45λεπτου ικανοί να ανταποδώσουν και μοιραία πήγαν (ακόμη μία φορά) στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, αφήνοντας τον κόσμο στις εξέδρες να… βράζει!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σουόνσι αναγκάστηκε να ανοιχτεί. Πίεσε από τα πρώτα λεπτά, όμως η Μπράιτον- καλά οργανωμένη- δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει τους κινδύνους.

Μπορεί μεν και στα επόμενα λεπτά η Σουόνσι να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως και πάλι φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει. Δημιούργησε καλές στιγμές, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά το ίδιο το κοινό της… έμοιαζε να την έπνιγε. Εν τέλει δεν άλλαξε κάτι και η Μπράιτον έφυγε με τη σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντεθ, Μόουσον, Κλούκας (79' Ρούτλετζ), Κι, Φερ, Κάρολ (60' Ναρσίγκ), Ντάιερ, Αγιού (81' ΜακΜπέρνι), Έιμπραχαμ

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Μπονγκ, Ντανκ, Στίφενς, Νόκερτ, Γκρος (85' Μπράουν), Μάρεϊ (79' Χέμεντ), Ιθκέρδο (65' Μαρτς), Ντάφι, Πρόπερ.