Από σήμερα στο Λονδίνο ο Μπέκαμ

Στο Λονδίνο και το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τα «σπιρούνια», όπως έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπογράψει συμβόλαιο, με τη μορφή δανεισμού. 



Από σήμερα στο Λονδίνο ο Μπέκαμ

Ο «Μπεκς» θα προπονείται μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου με την υπόλοιπη ομάδα της Τότεναμ, μετά τη διαφωνία που έχει προκύψει για τους όρους του δανεισμού του από την Λ.Α. Γκάλαξι, στην οποία ανήκει. Ο 35χρονος Άγγλος, μέσα από τις προπονήσεις με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, θα διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης μέχρι να επιστρέψει στους Γκάλαξι τον Φεβρουάριο και να ξεκινήσει προετοιμασία, για το νέο αμερικανικό πρωτάθλημα που αρχίζει τον προσεχή Μάρτιο.

Πάντως, η υπόθεση της υπογραφής συμβολαίου δανεισμού με τα «σπιρούνια» δεν θα πρέπει να θεωρείται, πλέον, δύσκολη, αφού τα δεδομένα άλλαξαν με νέα τοποθέτηση του τεχνικού της Τότεναμ που δήλωσε πως η συμφωνία μπορεί να επικυρωθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή.