Big Ben: Ημέρα για γκολ

Καλημέρα σε όλους. Big Ben εδώ. Από νωρίς σήμερα γιατί η μέρα στην Τσάμπιονσιπ δείχνει να έχει γκολ και πρέπει να τα προλάβουμε. Τέσσερα θα είναι τα παιχνίδια που θα κρατήσω.  



Big Ben: Ημέρα για γκολ

Θα πάω βαθμολογικά και σιγά – σιγά θα κατεβαίνω, και η πρώτη μου στάση είναι το παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Χαλ. Δεν είναι καλό το κλίμα στις “τίγρεις”, ψάχνει αντίδραση η γηπεδούχος μετά την πρόσφατη ήττα από την ΚΠΡ, αμφότερες θα κυνηγήσουν τουλάχιστον ένα γκολ. Πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά δύσκολα το ματς θα μείνει στο 1-1. Ειδικά αν γίνει νωρίς, το ματς μπορεί ακόμη και να ξεφύγει, με μαζεμένα διάφορα κριτήρια που με οδηγούν εκεί. Συνεπώς κρατάω ως βάση μου το αμφίσκορο και το συνδυάζω με over 2.5, κρατώντας με δυσκολία το χέρι από το να μην στηρίξω την Γιουνάιτεντ. Πάμε πιο προσεκτικά.

Αφήνω το Σέφιλντ και πέφτω πάνω του, με την Γουένσντεϊ να δοκιμάζεται εκτός, στο Μπέρμιγχαμ, απέναντι στην Άστον Βίλα. Βρήκε τη νίκη που έψαχνε για να επαναφέρει λίγη από την ηρεμία της η ομάδα του Καρβαλιάλ, με το τελικό 2-1 να επιβεβαιώνει G/G για ακόμη μία φορά, την 3η, στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Έχει κερδίσει μόλις ένα εκτός φέτος, ενώ η Βίλα πάει στο ματς με σερί τριών τριπόντων μπροστά στο κοινό της. Λογικά θα έχει γκολ και αυτή η αναμέτρηση, οπότε πάω με τον ίδιο οδηγό του G/G και over 2.5.

Νότιγχαμ Φόρεστ – ΚΠΡ η επόμενη η επιλογή μου και εδώ λέω να ρισκάρω. Τρεις στις τρεις τελευταίες ισοπαλίες των Λονδρέζων μακριά από το γήπεδό τους το σκορ έγραψε στο φινάλε 1-1 και παρά το ότι οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που αρέσκονται στα χαμηλά, θα το ξεχωρίσω από το συγκεκριμένο ματσάρισμα. Εναλλακτική μπορεί να αποτελέσει το 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, ή το απλό G/G, που δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Μένω στο ακριβές, χωρίς να αποτελεί επιλογή που θα στηρίξω όσο τις άλλες.

Κλείνω με Μπάρνσλεϊ – Μπέρμιγχαμ. Ένα αχ κι ένα ωχ έκανε η Μπέρμιγχαμ, πήρε δυο νίκες και μετά ξανά ακούνητη, αμίλητη, αγέλαστη. Δεν του βγαίνει και τόσο πολύ στην αρχή του Στιβ Κότεριλ, που παρά τη νίκη της ομάδας του με την Κάρντιφ δεν έχει δει να έρχονται άλλα πιο... φυσιολογικά αποτελέσματα. Οκ, πριν τον Κότεριλ έκλεισε με εξάρα από την Χαλ την εποχή του υπηρεσιακού Κάρζλι και από τότε τόσα έχει φάει σε τέσσερα ματς. Αλλά δεν λέει και πολλά αυτό αν δεν έρθει τρίποντο. Κι ακόμη ένα, κι ακόμη ένα...