Άρσεναλ-Ερυθρός Αστέρας (Preview)

«Σφραγίζει» την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ απόψε η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται απόψε στις 22:00 στο «Emirates», τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.



Άρσεναλ-Ερυθρός Αστέρας (Preview)

Το 4/4 θέλουν να κάνουν απόψε οι «κανονιέρηδες», ώστε να προκριθούν στους «32» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και να διασφαλίσουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρωτιά στον όμιλό τους.

Απέναντι στους Σέρβους, το έργο τους προδιαγράφεται εύκολο, καθώς αφ’ ενός έχοντας κερδίσει την πρώτη αναμέτρηση στο Βελιγράδι (1-0) ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει πώς να κάμψει την αντίστασή τους και αφ’ εταίρου, οι Λονδρέζοι έχουν κλάσεις ανώτερο ρόστερ σε σχέση με τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Αγωνιστικά ο Αλσατός κόουτς, δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον, καθώς η ομάδα του αναμετράται την Κυριακή (5/11) στο «Etihad» με την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής οι Μουστάφι, Τσέιμπερς, Γουέλμπεκ που είναι τραυματίες και ο Κονσιελινί που εκτίει ποινή από το Τσάμπιονς Λιγκ της προηγούμενης περιόδου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Τσεχ, Ντεμπισί, Ελνένι, Χόλντινγκ, Νέλσον, Κοκλέν, Γουίλοκ, Μάιλαντ-Νάιλς, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Ζιρού

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Στοϊκόβιτς, Σάβιτς, Λε Ταλέκ, Μπάμπιτς, Σρνιτς, Κανγκα, Ντόναλντ, Κρστιτς, Ράντονσιτς, Μποάκι