Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (Ημίχρονο)

Από ένα γκολ σημείωσαν οι Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης του «Σαν Πάολο» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Γρήγορος ο ρυθμός του παιχνιδιού, Ινσίνιε (21’) και Οταμέντι (34’) οι σκόρερ.



Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι φρόντισε να δικαιολογήσει από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης τα κολακευτικά λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα για τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος, επιβάλλοντας το ρυθμό της με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων μπροστά από την εστία του Έντερσον.

Οι παίκτες των «πολιτών» δεν έλαβαν τα μηνύματα από το σουτ του Χάμσικ (6’) και το πλασέ του Μέρτενς (17’) με αποτέλεσμα ο Ινσίνιε να βρεθεί στο 21ο λεπτό τετ-α-τετ ύστερα από υπέροχη συνεργασία του με τον Μέρτενς, τελειώνοντας τη φάση για το 1-0!

Ο τραυματισμός του Γκούλαμ στο ημίωρο έδειξε να αποδιοργανώνει τη λειτουργία των γηπεδούχων με αποτέλεσμα οι «citizens» να ανεβάζουν ρυθμό, ισοφαρίζοντας εν τέλει  με καρφωτή κεφαλιά του Οταμέντι (34’) ύστερα από σέντρα του Γκουντογκάν, αφού προηγουμένως (32') το πλασέ του Αγουέρο κόντραρε στο πόδι του Αλμπιόλ και πέρασε κόρνερ. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους καταγράφεται στο 37ο λεπτό, με την κεφαλιά του Στόουνς από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρέινα.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Ρέινα, Γκούλαμ (31’ Μάτζιο), Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Χισάι, Ζορζίνιο, Χάμσικ, Άλαν, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς

Μάντσεστερ Σίτι:  Έντερσον, Στόουνς, Οταμέντι, Ντανίλο, Ντελφ, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Αγουέρο