Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης (Preview)

Συνέχεια στην «ξέφρενη» πορεία της στην Ευρώπη θέλει να δώσει η Τότεναμ. Μετά την «επική» ισοπαλία που απέσπασε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, κοντράρεται εκ νέου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ» (21:45) , για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης (Preview)

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε. Μετά την απόδραση των «σπιρουνιών» με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι για την ρεβάνς με τους Μαδριλένους, στην έδρα τους.

Απέναντι στην «βασίλισσα», θα κυνηγήσουν την υπέρβαση, που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα τους θέσει επικεφαλείς στον 8ο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα «μαντάτα» στο στρατόπεδο της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ευχάριστα, καθώς το νούμερο ένα «κανόνι» των Spurs, Χάρι Κέιν προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες και αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης των Λονδρέζων. Απόντες για άλλο ένα παιχνίδι οι Βίκτορ Γουανιγιάμα και Ερίκ Λαμελά.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, που έχει μείνει στην Μαδρίτη, καθώς υστερεί σε φυσική κατάσταση. Σταθερά εκτός οι Ματέο Κόβασιτς, Ντάνι Καρβαχάλ, Ραφαέλ Βαράν και ο τερματοφύλακας, Κέιλορ Νάβας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Λιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσεζ, Φερτόνγχεν, Ντέιβις, Σισσοκό, Γουίνκς, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Κέιν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγια, Χακίμι, Νάτσο, Ράμος, Μαρτσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά