Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα (Preview)

«Σφραγίζει» την πρόκριση στους «16» και κατά ένα μεγάλο μέρος την πρωτιά στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, υποδέχεται την ουραγό Μπενφίκα. 



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα (Preview)

Την νίκη που θα τους εξασφαλίσουν την συμμετοχή στις φάσεις νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επιζητούν οι «κόκκινοι διάβολοι, που αναμετρούνται σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ με τους ντεφορμέ «αετούς» της Λισαβόνας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει όλα τα αβαντάζ με το μέρος του, για να πραγματοποιήσει το 4/4, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα η οποία στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια τουλάχιστον, δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση, καθώς, δεν έχει ακόμη καταφέρει να συγκεντρώσει κάποιον βαθμό στον Α’ όμιλό!

Αυτό σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, δίνει την δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό της Γιουνάιτεντ, να κάνει ροτέισιον, μιας και ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι, στο «Σταμφορντ Μπριτζ» την Κυριακή (5/11), για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Απόντες για άλλο ένα παιχνίδι οι Κάρικ, Πογκμπά, Φελαϊνί, Ιμπραίμοβιτς και ο Ρόχο, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς επανεντάχθηκε με την πρώτη ομάδα, όπως δήλωσε ο Μουρίνιο σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Πιθανές ενδεκάδες:  

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χεα, Τουανζέμπε, Λίντελεφ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Μπλιντ, Μάτιτς, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Μάτα, Λουκάκου

Μπενφίκα: Σβίλαρ, Ντάγκλας, Λόπεζ, Ντίαζ, Γκριμάλντο, Πίτσι, Αουγκούστο, Φέισα, Σάλβιο, Τζόνας, Γκονσάλβες