Μουρίνιο: «Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει ο Πογκμπά»!

Άγνωστο παραμένει το διάστημα της επιστροφής του Πολ Πογκμπά στην αγωνιστική δράση, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δηλώνει πως δεν έχει ιδέα για το πότε θα ξεπεράσει ο ποδοσφαιριστής του τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ματς Champions League κόντρα στην Βασιλεία.



Μουρίνιο: «Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει ο Πογκμπά»!

Αβέβαιος για  την επιστροφή της πιο ακριβής μεταγραφής της ιστορίας των «κόκκινων διαβόλων» στους αγωνιστικούς χώρους, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος παράλληλα συμπλήρωσε πως σύντομα επιστρέφει ο Μάρκος Ρόχο, μετά από πολύμηνο διάστημα απουσίας.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ», ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ανέφερε πως ο Γάλλος μέσος  συνεχίζει την αποθεραπεία του και τις ατομικές προπονήσεις και είναι άγνωστο το πότε θα ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το απόσπασμα των δηλώσεων του Μουρίνιο:

«Δεν έχω ιδέα για τον Πογκμπά. Για να λέμε την αλήθεια, δεν είμαι ο υπεύθυνος για την κατάσταση της υγείας του. Δεν προπονείται μαζί μας, όπως ο Ρόχο που θα επιστρέψει μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. Όταν ένας παίκτης βρίσκεται σε ατομική προπόνηση, δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα επιστρέψει».