Σο: «Ο Ποτσετίνο με αποκαλούσε γιο του»!

Την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, εξέφρασε ο πλάγιος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο.



Σο: «Ο Ποτσετίνο με αποκαλούσε γιο του»!

Ο Άγγλος αριστερός μπακ, που δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στους «κόκκινους διάβολους», με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου Γκιλέμ Μπαλάγκ με τίτλο «Brave New World: Inside Pochettino's Spurs», «έπλεξε το εγκώμιο» του Αργεντινού κόουτς της Τότεναμ, ο οποίος τον αποκαλούσε «γιο» του.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε γράψει στον επίλογο του εν λόγω βιβλίου για τον προπονητή με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην θητεία του στην Σαουθάμπτον:

«Συνήθιζε να με αποκαλεί γιο του. Αυτός είναι και ο λόγος που η σχέση μας είναι καλή. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά με τον Ποτσετίνο όταν ήμουν στην Σαουθάμπτον, πήγαινα μόνο προς τα πάνω. Με έκανε να νιώθω πως είμαι ο καλύτερος.

Μου έδειχνε βίντεο από τους αγώνες μου τι μπορούσα να κάνω καλύτερα, κάτι που έκανα, γιατί αυτός ήξερε πως μπορούσα να βελτιωθώ.  Στην Σαουθάμπτον ο Μαουρίτσιο πέτυχε κάτι το αδιανόητο. Ήμασταν τότε μια από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζω να παίξω μια μέρα ξανά για λογαριασμό του, κάτι που και ο ίδιος θα θέλει»!