Μπερμπάτοφ: «Ο Μαρσιάλ έχει περιθώρια βελτίωσης»

Την πεποίθησή του πως ο Αντονί Μαρσιάλ έχει περιθώρια εξέλιξης, εξέφρασε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.



Μπερμπάτοφ: «Ο Μαρσιάλ έχει περιθώρια βελτίωσης»

Ο Βούλγαρος επιθετικός που αγωνίζεται στο ινδικό πρωτάθλημα, σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «ESPN» ανέφερε μεταξύ άλλως πως ο νεαρός Γάλλος των «κόκκινων διαβόλων» έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα ο Μπερμπάτοφ δήλωσε στο διεθνές αθλητικό δίκτυο για τον Μαρσιάλ, με τον οποίον υπήρξαν και συμπαίκτες στην Μονακό:

«Ήμουν στην πρώτη προπόνηση της Μονακό και έβλεπα τους Αντονί Μαρσιάλ, Χάμες Ροντρίγκες, Τζοφρί Κοντογκμπιά, Γιανίκ Καρασό και Μπερνάρντο Σίλβα. Αυτοί οι παίκτες «πετούσαν» με την μπάλα γύρω από μένα. Ο Μαρσιάλ όμως είχε κάτι το ξεχωριστό και εξελισσόταν. Θα αναπτυχτεί ακόμη περισσότερο.   

Θα δείτε πόσο γρήγορος και δυνατός είναι. Το μόνο που του λείπει είναι η εμπιστοσύνη. Θυμάμαι στην προπόνηση μερικές φορές ερχόταν με την μπάλα και δίσταζε να με περάσει, νομίζοντας πως θα του την έπαιρνα. Του έλειπε η αυτοπεποίθηση. Είχα πει στον Μαρσιάλ μια φορά να μην φοβηθεί να με περάσει καθώς ήταν πολύ γρήγορος. Είναι απλά κορυφαίος τύπος».