Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ»!

Τους λόγους για τους οποίους ανανέωσε την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στο «Sky sports» και τον Τιερί Ανρί. «Ήταν εύκολο να αποφασίσω ότι θα συνεχίσω και μετά τον τραυματισμό...» σχολίασε.



Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ»!

Ο Σουηδός επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του αγγλικού αθλητικού δικτύου, δήλωσε μεταξύ άλλων πως παρέμεινε στους «κόκκινους διαβόλους», για να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, που είναι ο μοναδικός ανεκπλήρωτός του στόχος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, στον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή, που διατελεί πλέον βοηθός προπονητή στην εθνική Βελγίου:    

«Έχω πει πως επέστρεψα για να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα εδώ. Τα πάντα που έχτισα την πρώτη σεζόν, το τέλος για μένα, δεν ήταν αυτό που ήθελα, εδικά μετά την εξέλιξη που είχε η περυσινή  σεζόν με τον τραυματισμό μου.

Αυτό όμως με διευκόλυνε, καθώς ήθελα να επιστρέψω στο παιχνίδι και να πετύχω τον στόχο μου. Στόχος μου είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Αυτόν τον στόχο θέλω να εκπληρώσω πριν φύγω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».