Κουρτουά: «Να μην επαναληφθεί η ιστορία… του Μουρίνιο»!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, μια «γροθιά» για τον Κόντε! Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του ο Τιμπό Κουρτουά, ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεση των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι είναι να παλέψουν για τον προπονητή τους, προκειμένου να μην έχει την… κατάληξη του Ζοσέ Μουρίνιο που απολύθηκε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα το 2015.  



Κουρτουά: «Να μην επαναληφθεί η ιστορία… του Μουρίνιο»!

«Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τον προπονητή μας. Θυμάμαι τι είχε συμβεί πριν δύο χρόνια, όταν είχαμε προπονητή τον Μουρίνιο. Πολλά είχαν αρχίσει να ακούγονται, ενώ υπήρξαν και ιστορίες για τα αποδυτήρια μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βέλγου τερματοφύλακα, που συνέχισε:

«Χαιρόμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι! Όλοι ξέρουμε τι θα συνέβαινε εάν χάναμε το παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Ήταν πολύ σημαντικό που ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη.

Αντίθετα, το 2015 και παρά το γεγονός ότι θέλαμε να παλέψουμε για τον Μουρίνιο, το παιχνίδι δεν πήγε καλά για εμάς. Ήμασταν πολύ άτυχοι! Ορισμένες φορές τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Όπως τότε έτσι και τώρα θέλουμε τις νίκες. Θέλουμε να παλεύουμε, εκτός των άλλων, και για τους εαυτούς μας. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάποιοι θυμούνται τι συνέβη πριν δύο χρόνια και δεν θέλουμε να επαναληφθεί».