Άμυνα που θυμίζει... πύργο από τραπουλόχαρτα

Τέσσερα γκολ στο «Γουέμπλεϊ». Συνολικά 15 τέρματα παθητικό μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η άμυνα της Λίβερπουλ θυμίζει... παλιές εποχές, ενώ και ο Σιμόν Μινιολέ συνεχίζει... ασταμάτητα να κάνει λάθη που οδηγούν σε γκολ.  



Άμυνα που θυμίζει... πύργο από τραπουλόχαρτα

Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει απεγνωσμένα τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει η ομάδα του να παρουσιάσει πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά δεν τον βρίσκει. Ή εκείνος δυσκολεύεται πολύ ή οι ποδοσφαιριστές του κάνουν άλλα πράγματα από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Τα 20 γκολ που έχει δεχθεί φέτος ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έπειτα από μόλις εννέα αγωνιστικές πρωταθλήματος, είναι η χειρότερη επίδοση της ομάδας από τη σεζόν 1964-1965!

Επιπλέον, οι «κόκκινοι» έχουν τη χειρότερη αμυντική λειτουργία σε εκτός έδρας ματς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 15 γκολ, έναντι των 12 της Κρίσταλ Πάλας που... ξύπνησε πρόσφατα, ενώ 11 έχει η κάκιστη Γουέστ Χαμ του Μπίλιτς και 11 η Στόουκ του Μαρκ Χιουζ.

Στις πέντε φετινές εξορμήσεις της, η Λίβερπουλ έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα ακόμα και από το σύνολο που είχε παρουσιάσει στη σεζόν που διεκδίκησε τον τίτλο τερματίζοντας 2η, το 2009 (15 έναντι 14), ενώ ο Σιμόν Μινιολέ έχει καταγράψει 13 λάθη που έχουν οδηγήσει σε γκολ από την ημέρα που υπέγραψε για το κλαμπ του Λίβερπουλ.

Έχει τρία περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ, για το ίδιο χρονικό διάστημα!