Εκεί στη Χάντερσφιλντ, είστε παλίκαροι! (pic)

Σαν να το ξέρατε ρε παίδες... Είναι τρομερή η φωτογραφία που είχε ετοιμάσει η Χάντερσφιλντ για τα social media πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκπληκτικό το πανό που συνδυάστηκε με το τρομερό αποτέλεσμα για τα παιδιά του Βάγκνερ.  



Εκεί στη Χάντερσφιλντ, είστε παλίκαροι! (pic)

Αν δεν διαβάσατε το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι οπαδοί των «terriers» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους «κόκκινους διαβόλους», καλό θα ήταν να το προσέξετε ιδιαίτερα.

Δεν αφορά μονάχα ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έχει βαθύτερη ουσία για κάθε δύσκολο πράγμα που έρχεται στη ζωή και πρέπει ν' αντιμετωπιστεί.

«Δεν έχει σημασία πόσο σπουδαίος είσαι ή πόση εμπειρία έχεις. Αν έχεις πάθος και θέληση, τότε δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί».

Αυτό είχαν γράψει σε μεγάλα κομμάτια πανιού οι οπαδοί της Χάντερσφιλντ και μπράβο τους, γιατί οι παίκτες της ομάδας του το απέδειξαν στο γήπεδο και έδωσαν ένα μεγάλο νόημα στην προσπάθεια που οφείλει να κάνει ο καθένας για να ξεπερνά ό,τι εμπόδιο κι αν του έρθει.

Όσο για τη νοοτροπία, τα λέει καλύτερα η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media πριν από την έναρξη του αγώνα. «Δεν φοβόμαστε κανέναν» είπαν. Μαγκιά σας!