«Παρασύρθηκα... Ντρέπομαι για τις πράξεις μου»

Έχοντας παραστεί από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς με τη Λυών, ο οπαδός της Έβερτον που άρχισε να χτυπάει τους παίκτες της γαλλικής ομάδας με το παιδάκι του στην αγκαλιά, μίλησε για τη ντροπή που αισθάνεται πλέον έπειτα από τις πράξεις του...



«Παρασύρθηκα... Ντρέπομαι για τις πράξεις μου»

Με το φόβο να του απαγορευθεί πλέον ακόμα και να βλέπει το παιδί του, ο φίλος των «ζαχαρωτών» που συμμετείχε στον καυγά των παικτών στο ματς της περασμένης Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ στο «Γκούντισον Παρκ», έδειξε μετανιωμένος και δείχνει ν' αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Έχοντας ήδη τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο για τα ματς της Έβερτον, ο οπαδός που προσπάθησε να χτυπήσει παίκτες της Λυών έχοντας το παιδάκι του στην αγκαλιά, μίλησε στη Sunday People κρατώντας την ανωνυμία του και ανέφερε: 

«Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου... Μισή ώρα μετά το ματς ήμουν ήδη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον δικηγόρο μου. Είμαι χαζός... Έθεσα τον γιο μου σε κίνδυνο από τη στιγμή που παρασύρθηκα από τον κόσμο και την ένταση... Πριν καν το καταλάβω είχα περάσει το πορτάκι που έπρεπε να είναι κλειστό εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά από τη μια ξεσπούσα κατά των παικτών που δεν απέδιδαν και από την άλλη ξαφνικά είμαι κοντά τους και... όλα έχουν ξεφύγει».