Δεν κάνει δώρα ο Πεπ!

Η Μπέρνλι έχει δυσκολέψει πολύ κόσμο φέτος, αλλά όχι (τόσο) και την Μάντσεστερ Σίτι, που πάτησε ξανά γκάζι όταν χρειάστηκε και τελείωσε το ματς με σκορ 3-0, για να αυξήσει την διαφορά της από την δεύτερη θέση μετά και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.



Δεν κάνει δώρα ο Πεπ!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε εκτός τους Ζεσούς και Στέρλινγκ προσεγγίζοντας διαφορετικά την αναμέτρηση με την ομάδα του Σον Ντάις, η οποία βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Etihad” για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Έκαναν την ευκαιρία τους οι φιλοξενούμενοι και στην συνέχεια ανέλαβαν δράση οι “πολίτες”, που για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χρειάστηκαν ένα πέναλτι που ξεκίνησε έντονες διαμαρτυρίες.

Ο Σέρχιο Αγουέρο που επέστρεψε σε ενδεκάδα βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα για το 1-0, που ήρθε δίκαια σε ένα 45λεπτ που τα ποσοστά της Σίτι τρομάζουν. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε πολύ, με την Σίτι να ορίζει ρυθμό και στο 73ο και 75ο λεπτό να βρίσκουν ακόμη δύο γκολ με Οταμέντι και Σανέ για να βάλουν τέλος στην υπόθεση “τρίποντο”, αλλά και “κορυφή”.

Στους 25 βαθμούς η ομάδα του Καταλανού κόουτς, που ξέφυγε στην πρώτη θέση με την Γιουνάιτεντ να γκελάρει στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Ντε Μπρόινε (80’ Γκιουντογκάν), Φερναντίνιο (78’ Τουρέ), Σίλβα, Μπερνάρντο, Σανέ, Αγουέρο (76’ Ζεσούς)

Μπέρνλι: Πόουπ, Λότον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Μπράντι, Ντεφούρ (84’ Γουέστγουντ), Κορκ, Άρφιλντ, Χέντρικ (71’ Γκούντμουντσον), Γουντ (20’ Μπαρνς)