Τα εύσημα στο τμήμα σκάουτινγκ για Σαλάχ από Κλοπ

Για την ευδοκίμηση της μεταγραφής του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.



Τα εύσημα στο τμήμα σκάουτινγκ για Σαλάχ από Κλοπ

Ο προπονητής των «reds» δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του Αιγυπτίου στο Νησί, μοιράζοντας συγχαρητήρια στην ομάδα που έχει επωμιστεί καθήκοντα σκάουτινγκ στους Μέρσεϊσαϊντερς, οι οποίοι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την απόκτηση του διεθνούς άσου από τη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι.

«Διαθέτει ποιότητα, αυτό δεν αμφισβητείται. Στην πρώτη του συμμετοχή με τη Γουότφορντ χρειάστηκε μόλις μισή ώρα να αποδείξει πως πρόκειται για μια ουσιαστική προσθήκη. Το τμήμα σκάουτινγκ έκανε τρομερή δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν εννοώ φυσικά πως δεν γνώριζα τον Σαλάχ πριν τον αποκτήσουμε. Όλοι τον ξέρουν και εγώ προσωπικά από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Βασιλεία. Μιλάω για τις πιθανότητες που υπήρχαν να προσαρμοστεί άμεσα προερχόμενος από το ιταλικό πρωτάθλημα και το στιλ παιχνιδιού που κυριαρχεί εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.