Το μπάχαλο με το Άρσεναλ – Λίβερπουλ συνεχίζεται

Μπορεί το ματς να άλλαξε ημερομηνία και να μην διεξαχθεί τελικά παραμονή Χριστουγέννων, ωστόσο, η νέα ημέρα και ώρα διεξαγωγής, προβληματίζει έντονα τους οπαδούς της Λίβερπουλ που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο.  



Το μπάχαλο με το Άρσεναλ – Λίβερπουλ συνεχίζεται

Η απόφαση για την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στους «κόκκινους» πάρθηκε και το ματς θα γίνει εν τέλει στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:45, βράδυ Παρασκευής.

Το SkySports θα ήθελε πάρα πολύ να μετακινηθεί το ματς στις 24 του μηνός σε prime – time, όμως οι αντιδράσεις των συλλόγων και των οπαδών τους, απέτρεψαν τα σχέδια του τηλεοπτικού δικτύου.

Η νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, όμως, δίνει συνέχεια στο μπάχαλο.

Αυτό, διότι για τους οπαδούς της Λίβερπουλ που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά στην επιστροφή τους στο Μέρσεϊσαϊντ.

Το τελευταίο τρένο από το Euston για το Lime Street του Λίβερπουλ αναχωρεί στις 21:07, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει οι οπαδοί να φύγουν... από το ημίχρονο για να προλάβουν, ενώ για τα λεωφορεία, είτε αυτό των 23:30 είτε αυτό των 23:45, θα βρίσκονται στο Μέρσεϊσαϊντ περί τις 06:05 και 04:50 αντίστοιχα!

Ένα πιθανό σενάριο, το οποίο συζητείται, είναι πλέον να βάλει πούλμαν η Λίβερπουλ για να μεταφερθούν οι φίλοι της στο «Έμιρεϊτς» και να επιστρέψουν με αυτά, δίχως άγχος και προβλήματα...