Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (Preview)

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει απόψε στις 22:00, όπου στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ που θέλει να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται την νεοφώτιστη Μπράιτον.



Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (Preview)

Την νίκη που θα την ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος αναζητούν τα «σφυριά».  Παρά τα κακό τους ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να βρουν ξανά τα «πατήματά» τους.

Απέναντι στους αξιοπρεπείς μέχρι στιγμής «γλάρους», που έχουν την ίδια συγκομιδή πόντων, ο σύλλογος του ανατολικού Λονδίνου, καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης για πολλούς και διάφορους λόγους. Αφ’ ενός για να ξεφύγει από την μετριότητα, αλλά και τις θέσεις που οδηγούν στην επικίνδυνη ζώνη και αφ’ ετέρου, για να διασφαλίσει για ένα ακόμη παιχνίδι την θέση του ο «υπ’ ατμών» Κροάτης προπονητής, στην τεχνική ηγεσία.

Αγωνιστικά η Γουέστ Χαμ, παρότι μέχρι χθες ήταν αμφίβολος ο Τσιτσαρίτο, τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αποψινό ματς, όπως ενημέρωσε στην συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της ομάδας.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Κρις Χιούτον, πέραν των χρόνια απόντων ελέω τραυματισμού Καγιάλ, Σίντγουελ, Μπάλντοκ και του τιμωρημένου Χεμέντ, αναμένεται να παραταχθεί κανονικά με όλους του τους παίκτες.

Πιθανές ενδεκάδες

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Φόντε, Ριντ, Κρέσγουελ, Νομπλ, Κογιάτ, Αντόνιο, Λαντσίνι, Αρναούτοβιτς, Τσιτσαρίτο

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Χουνεμάιερ, Ντανκ, Σάτνερ, Νόκερτ, Στέφενς, Ντρόπερ, Μαρτς, Γκρος, Μάρεϊ