Ερυθρός Αστέρας-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Άρσεναλ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.



Ερυθρός Αστέρας-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Βενγκέρ βρήκαν την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που πατούν καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πετρ Τσεχ.

Οι «κανονιέρηδες» λοιπόν έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, όταν ο Χόλντινγκ βρήκε εντός περιοχής τον Γουόλκοτ, το σουτ του οποίου σταμάτησε στα πόδια του Μπορζάν (15’). Η ομάδα του Βλάντα Μιλόγεβιτς βρήκε δύο απαντήσεις επί της απειλής των «Άγγλων».

Η πρώτη ήρθε στο 26ο λεπτό, όταν η εκτέλεση κόρνερ του Κρίστισιτς βρήκε το Μποακί, ο οποίος με τησειρά του επιχείρησε κεφαλιά η οποία βρήκε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα τα δύο απανωτά σουτ του Ράντονιτς σταμάτησαν στους Τσεχ και Νέλσον αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Ερυθρός Αστέρας: Μπορζάν, Στόικοβιτς, Λε Ταλέκ, Σάβιτς, Ρόντιτς, Νόναλντ, Κρίστιτσιτς, Σρνιτς, Κανγκά, Ράντονιτς, Μποακί

Άρσεναλ: Τσεχ, Ντεμπισί, Ελνένι, Χόλντινγκ, Κοκλάν, Γουίλοκ, Νέλσον, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Ζιρού