Σίλβα: «Εξαιρετική, αλλά… χωρίς σημασία η 4η θέση»!

Ο Μάρκο Σίλβα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του! Παραδέχτηκε μεν ότι άπαντες στις τάξεις της Γουότφορντ είναι ευχαριστημένοι με την τρομερή πορεία της ομάδας, που τη διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, όμως επεσήμανε ότι στην παρούσα φάση η κατάταξη δεν έχει καμία απολύτως σημασία!  



Σίλβα: «Εξαιρετική, αλλά… χωρίς σημασία η 4η θέση»!

«Προφανώς είναι εξαιρετικό να βλέπουμε τη θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά είναι νωρίς ακόμα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο στόχος μας και δεν πρόκειται να αλλάξω λέξη από όσα είπα την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Γουότφορντ και συνέχισε:

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι! Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε κίνητρο σε όλα τα ματς. Όλοι ξέρουν τους στόχους μας και καταλαβαίνουν ότι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία. Σαφώς και θα είμαστε χαρούμενοι εάν φτάσουμε λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της σεζόν και βρισκόμαστε ακόμα τόσο ψηλά»!

Όσον αφορά το περιστατικό με τον αρχηγό της ομάδας, Τρόι Ντίνεϊ, και την ατάκα του ότι η Άρσεναλ δεν έχει γερό… στομάχι, με αφορμή της διαμαρτυρίες του Αρσέν Βενγκέρ για τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα (2-1 υπέρ της Γουότφορντ), ο Σίλβα τόνισε πως: «Ο Τρόι ξέρει την άποψή μου όσον αφορά αυτά που είπε. Η άποψη αυτή μένει σε μένα και εκείνον. Μιλήσαμε πάντως για όλα, όπως κάθε φορά, σε λογικά πλαίσια».