«Έκπληκτοι οι παίκτες της Λέστερ με την απόλυση του Σέξπιρ»!

Ο προσωρινός προπονητής της Λέστερ, Μάικλ Άπλετον, υποστήριξε ότι κανείς στην ομάδα δεν περίμενε ότι η διοίκηση θα έπαιρνε την απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κρεγκ Σέξπιρ!  



«Έκπληκτοι οι παίκτες της Λέστερ με την απόλυση του Σέξπιρ»!

Η ζωή όμως συνεχίζεται και αυτό που προέχει για τις «αλεπούδες» είναι το ερχόμενο, εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουόνσι! Ο Άπλετον παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι προς το παρόν υπάρχει ψυχρολουσία στις τάξεις των παικτών:

«Νιώθουν όπως σχεδόν όλοι! Το πρώτο συναίσθημα είναι η έκπληξη. Μίλησα με τους παίκτες σήμερα και τους είδα κάπως αποδιοργανωμένους. Έχασαν έναν προπονητή που τον σέβονταν απεριόριστα. Παρόλα αυτά είχαν μια πολύ καλή προπόνηση σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πως ένιωσε, όμως, ο ίδιος μόλις έμαθε τα νέα; «Έκπληξη, αν και τίποτα δεν πρέπει να σε εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο. Ξαφνικά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου πρέπει να προετοιμάσεις μια ομάδα πολύ γρήγορα. Πριν από λίγες ημέρες έδωσα μια συνέντευξη στην οποία τόνισε πόσο σεβαστός άνθρωπος ήταν ο Κρεγκ. Δεν τον πήρα τηλέφωνο από τη μέρα που έχασε τη δουλειά του. Νομίζω ότι και εκείνος μετά από λίγες ημέρες θα αρχίσει να σκέφτεται πιο θετικά το μέλλον».