Το πρώτο, πάντοτε θα είναι πιο γλυκό... (vid)

Τρεις μέρες προτού αντιμετωπίσει την Άρσεναλ φορώντας και πάλι τη μπλε φανέλα, ο Γουέιν Ρούνεϊ γιορτάζει τη συμπλήρωση 15 ετών από την ημέρα που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, χαρίζοντας στην Έβερτον τη νίκη επί των «κανονιέρηδων» στο 90'!  



Το πρώτο, πάντοτε θα είναι πιο γλυκό... (vid)

Στις 19 Οκτωβρίου του 2002, ο... θρασύς νεαρός επιθετικός, ηλικίας 16 ετών, παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή, την στρώνει καλά στο δεξί του πόδι και έκανε το αριστοτεχνικό σουτ στο οποίο δεν κατάφερε να πει «όχι» ο Ντέιβιντ Σίμαν.

Το «Γκούντισον Παρκ» ξεσπά σε πανηγυρισμούς και ο Γουέιν Ρούνεϊ τρελαίνεται, γνωρίζοντας πως η ιστορία της παρουσίας του στο κορυφαίο επίπεδο, έχει ήδη αρχίσει να γράφεται...

Μάλιστα, με αυτό το γκολ στο φινάλε, η Έβερτον όχι μόνο επικράτησε 2-1, αλλά έβαλε τέλος και στο αήττητο σερί των 30 αγώνων για τους Λονδρέζους εκείνη την εποχή.

Στη συμπλήρωση 15 ετών από εκείνο το γκολ, ο Γουέιν Ρούνεϊ προετοιμάζεται να κοντραριστεί ξανά με την Άρσεναλ για την 9η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, στο πρώτο του ραντεβού με την ομάδα του Βενγκέρ από την ημέρα που έβαλε και πάλι τη φανέλα των «ζαχαρωτών»...