Έβερτον-Λυών (Preview)

Ματς «ζωής και θανάτου» το αποψινό για την Έβερτον, η οποία υποδέχεται στις 22:00 στο «Γκούντισον Παρκ» την Λυών, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ώστε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ. 



Έβερτον-Λυών (Preview)

Την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα αναζητούν τα ντεφορμέ «ζαχαρωτά», που έχουν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση από τις 23/9, όταν επικράτησαν για τελευταία φορά της Μπόρνμουθ με σκορ 2-1, για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Απέναντι στους «λιονέ» οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν μια ομάδα, που ναι μεν δεν ξεκίνησε καλά στον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά «καίγεται» επίσης για τους τρεις βαθμούς.

Αγωνιστικά η ομάδα του Κούμαν, πέραν των χρόνια απόντων Μορί, Κόλμαν, Λένον, Μπολασί και Μπάρκλεϊ, αναμένεται να παραταχθεί κανονικά, με όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Η νίκη για την Έβερτον στον αποψινό αγώνα αποτελεί αυτοσκοπός, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την ¶ρσεναλ, επίσης στην έδρα της.

Πιθανές ενδεκάδες

Έβερτον: Πικφορντ, Μαρτίνα, Χόλγκεϊτ, Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκεγιέ, Ντέιβις, Κλάασεν, Μιραλάς, Σίγκουρτσον, Ρούνεϊ

Λυών: Λόπες, Τετέ, Γιάνγκα-Μπίβα, Ντιακαμπί, Μεντί, Τραορέ, Τουσάρτ, Εντομπελέ, Ντεπάι, Φεκίρ, Μαριάνο