Ερυθρός Αστέρας-Άρσεναλ (Preview)

Το 3/3 στην Ευρώπη θέλει να κάνει η Άρσεναλ, η οποία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 στο Βελιγράδι τον τοπκό Ερυθρό Αστέρα. 



Ερυθρός Αστέρας-Άρσεναλ (Preview)

Ακόμα τρεις βαθμούς θέλουν να βάλουν στο «τσεπάκι» τους οι «κανονιέρηδες». Οι κυπελλούχοι Αγγλίας θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας σαββατιάτικη ήττα που υπέστησαν με σκορ 2-1 από την Γουότφορντ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Απέναντι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απέδρασαν με «διπλό» από την Κολωνία, η Άρσεναλ επιζητά άλλη μια νίκη, ώστε να ξεκαθαρίσει, τόσο την υπόθεση πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλό της.

Μπορεί οι Σέρβοι θεωρητικά να είναι ένας αδύναμος αντίπαλος, αλλά το έργο της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ προδιαγράφεται δύσκολο, καθώς θα αγωνιστούν σε μια από τις πιο «καυτές έδρες» της Ευρώπης.

Αγωνιστικά οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν νέο πρόβλημα στην άμυνα, καθώς πέραν του Λαουράν Κονσιελινί, που εκτίει ποινή από το περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να αγωνιστεί στα στόπερ χωρίς τον Σκοντράν Μουστάφι. Ο διεθνής Γερμανός τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής του ομάδας, με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκτός αποστολής και ο επίσης τραυματίας Τσέιμπερς. Τέλος δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι σήμερα να κάνουν ροτέισον, καθώς την Κυριακή (22/10), αντιμετωπίζουν σε έναν δύσκολο αγώνα την Έβερτον εκτός έδρας, η οποία αγνοεί την νίκη εδώ και περίπου έναν μήνα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Στοίκοβιτς, Λε Ταλέκ, Μπάμπιτς, Γκόμπελιτς, Ντόναλντ, Κρστιτς, Σρνιτς, Πέσιτς, Ράντονσιτς, Μποάκι

Άρσεναλ: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μερτεσάκερ, Ντεμπισί, Νέλσον, Ελνένι, Γουίλοκ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Ζιρού