Τσέλσι-Ρόμα (Preview)

Να ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπόθεση πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον τρίτο όμιλο, θέλει απόψε στις 21:45 η Τσέλσι, που υποδέχεται την Ρόμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ.



Τσέλσι-Ρόμα (Preview)

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και το 3/3 στην Ευρώπη, επιζητούν στην αποψινή τους αναμέτρηση οι «μπλε», που στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζουν στην έδρα τους, τους «τζιαλορόσι».

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αγνοεί την «χαρά» της νίκης από τις 27/9, όταν για τελευταία φορά είχε αποδράσει από το «Wanda Metropolitano» με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Απόψε κόντρα στην αντίστοιχη του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, θέλει να επανέλθει από την «απότομη προσγείωση» που υπέστη το περασμένο Σάββατο, από την συμπολίτισσά της, Κρίσταλ Πάλας, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.

Αγωνιστικά ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου, πέραν της γνωστής απουσίας του Ντάνιελ Ντρινκγουότερ, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ενγκόλο Καντέ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής Γαλλίας με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον αντίποδα η Ρόμα θα παραταχθεί απόψε χωρίς τους Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ, Πάτρικ Σικ, Έμερσον, αλλά και τον Κώστα Μανωλά, που τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση των Ρωμαίων με την Νάπολι στο «Ολίμπικο».

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά, Κέιχιλ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Τζαπακόστα, Φάμπρεγκας, Μπακαγιόκο, Αλόνσο, Πέδρο, Αζάρ, Μοράτα  

Ρόμα: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Χουάν Χεσούς, Φάτσιο, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι, Περότι, Τζέκο