Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι (preview)

Την ομάδα με την οποία είχε κάνει... πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω στο 2011, υποδέχεται η Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων της φετινής διοργάνωσης. Σε πολύ διαφορετική κατάσταση οι δύο ομάδες από το τελευταίο τους ραντεβού, εντυπωσιάζουν σε Αγγλία και Ιταλία.  



Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι (preview)

Ο Γκουαρδιόλα εκθείασε τον Σάρι για τη δουλειά που έχει κάνει στους «παρτενοπέι» και ο κόουτς των πρωτοπόρων της Serie A αποθέωσε τον Ισπανό για το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι «πολίτες» σκοράροντας κατά ριπάς και «σκοτώνοντας» τους αντιπάλους.

Το βράδυ, στο «Etihad», οι δύο ομάδες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους η μια κόντρα στην άλλη, με τη Σίτι να έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής έπειτα από τα παιχνίδια με τις Σαχτάρ Ντόνετσκ και Φέγενορντ, ενώ οι Ναπολιτάνοι έχουν τρεις βαθμούς από τη νίκη τους στη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στους Ολλανδούς, αφού είχαν ηττηθεί στο Χάρκοβο στο πρώτο ματς.

Ο Γκουαρδιόλα, ενδεχομένως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο που έχει επανέλθει στις προπονήσεις μετά το κάταγμα στα πλευρά από το τροχαίο ατύχημα στο Άμστερνταμ, ενώ αμφίβολος με πρόβλημα στη γάμπα παραμένει ο Κομπανί.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Σάρι ξέρει πως θα πρέπει να διαχειριστεί το ματς και τους παίκτες του, αφού ακολουθεί ντέρμπι με την Ίντερ το Σάββατο για την Serie A. Η Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή και το +2 από τους «νερατζούρι», οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη σημασία θα έχει ενδεχόμενη νίκη επί του συλλόγου του Μιλάνου...

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζέσους, Σανέ

Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν, Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε