Ποκετίνο: «Γενναίοι στη Μαδρίτη για τη νίκη»

Με τρομερή αυτοπεποίθηση και στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Τότεναμ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ξεκαθάρισε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, τονίζοντας πως θα προετοιμάσει την ομάδα του με τρόπο που θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει απέναντι στους «μερένγκες»!  



Ποκετίνο: «Γενναίοι στη Μαδρίτη για τη νίκη»

Η δύσκολη αποστολή των Λονδρέζων ερμηνεύεται ως μια τεράστια πρόκληση κι όχι ως ένα απροσπέλαστο εμπόδιο, για τον Αργεντινό τεχνικό των «σπιρουνιών».

Προτού η Τότεναμ ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ματς της Τρίτης κόντρα στη Ρεάλ στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ποκετίνο δήλωσε:

«Θέλουμε να φανούμε καλύτεροι από τη Ρεάλ! Είναι τεράστια πρόκληση για εμάς να τους δείξουμε ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε. Θα πιέσουμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας στο μισό γήπεδο του αντιπάλου, θα είμαστε γενναίοι και επιθετικοί. Έτσι πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο. Αν μας πιέσουν και μας περιορίσουν, τότε θα προσαρμοστούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού γιατί ξέρουμε την ποιότητά τους. Όμως, από την αρχή εμείς θα πάμε για να πάρουμε το ματς».