Μπενίτεθ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Στο πέναλτι που έκανε ο Φλοριάν Λεζέν κατά την επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα της Νιούκαστλ, αλλά και την κεφαλιά του που για λίγο δεν τον έχρισε «χρυσό» σκόρερ στο ματς της Νιούκαστλ με την Σαουθάμπτον μίλησε ο προπονητής της πρώτης, Ράφα Μπενίτεθ.«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο Ισπανός, που θέλει από την ομάδα του να αμύνεται καλύτερα.



Μπενίτεθ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

«Δεν έχω δει ακόμη το ριπλέι, αλλά από το πάγκο μοιάζει σαν να ήταν όντως πέναλτι. Ο Λεζέν έκανε το πέναλτι και μετά την κεφαλιά που θα τον έκανε ήρωα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχε να παίξει από την πρεμιέρα με την Τότεναμ και από τότε έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Είναι καλός παίκτης, εργάστηκε πολύ στο διάλειμμα για τις εθνικές και είμαι χαρούμενος για εκείνον γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει περισσότερες λύσεις στα στόπερ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και προσέθεσε:

«Απογοητεύτηκα περισσότερο για τον κόσμο. Έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί κοντά στην ομάδα και ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίποντο για να τους κάνουμε να χαμογελάσουν. Ήταν δύσκολο ματς, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον βαθμό. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι και ευελπιστούμε να το πετύχουμε αυτό, αμυνόμενοι καλύτερα στην πορεία. Γενικά, ήταν ωραίο παιχνίδι για όποιον το παρακολούθησε».