Ποτσετίνο: «Θα ήθελα να αναλάβω την εθνική Αγγλίας»!

Ουσιαστικά… αυτοπροτάθηκε! Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε δημοσίως ότι θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική να καθίσει στο μέλλον στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!  



Ποτσετίνο: «Θα ήθελα να αναλάβω την εθνική Αγγλίας»!

Ο προπονητής της Τότεναμ θεωρεί ότι διαθέτει τον τρόπο να ηγηθεί των προσπαθειών των «τριών λιονταριών», αφού είναι αυτός που τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει τα μέγιστα… στην εξαγωγή σπουδαίων ταλέντων!

«Εάν είχα τη δυνατότητα να καθοδηγήσω κάποια μέρα μια εθνική ομάδα, θα με ενδιέφερε πολύ να ήταν η Αγγλία. Έχω ακούσει ότι ήμουν στα υπ'όψη για τη συγκεκριμένη θέση παλιότερα, όμως δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια! Θα ήμουν ξανά με γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Κέιν, Ρόουζ, Άλι, Ντάιερ και Λαλάνα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έχει αποδείξει και κατά παρελθόν σε Σαουθάμπτον και Τότεναμ ότι πιστεύει πολύ στο ταλέντο των Άγγλων ποδοσφαιριστών:

«Από τους 21 τελευταίους που έκαναν ντεμπούτο με την εθνική ομάδα, οι 17 είχαν παίξει για μένα! Ορισμένοι από αυτούς είναι οι Ρίκι Λάμπερτ, Τζέι Ροντρίγκες, Κάλουμ Τσέιμπερς, Ναθάνιελ Κλάιν, Λουκ Σο και Ράιαν Μέισον. Στις τελευταίες τεσσερισήμισι σεζόν , 11 βασικοί από την εθνική Αγγλίας είχαν κάνει ντεμπούτο στην ομάδα μου».