Πρέμιερ Λιγκ 8η αγωνιστική (Preview 15/10)

Να βάλει τέλος στην κακή αγωνιστική κατάσταση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Έβερτον, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στο Μπράιτον, την ομώνυμη ομάδα. Λίγη ώρα μετά και πιο συγκεκριμένα, στο «St. Mary’s Stadium», Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ, αναμετρώνται, σε μια μάχη των μεσαίων στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα. 



Πρέμιερ Λιγκ 8η αγωνιστική (Preview 15/10)

Ζητείται επειγόντως νίκη για τα «ζαχαρωτά» αλλά και τον Ρόναλντ Κούμαν, που παρότι στηρίζεται από τον Φαρχάντ Μοσίρι, έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση, μετά το κακό ξεκίνημά τους. Οι «μπλε» του Λίβερπουλ παρά την μεταγραφική τους ενίσχυση το καλοκαίρι, έχουν απογοητεύσει άπαντες με τις πρώτες φετινές εμφανίσεις τους, τόσο σε Αγγλία όσο και σε Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό η νίκη στο «American Express Community Stadium», αποτελεί για αυτούς μονόδρομο, με την Έβερτον, πέραν των γνωστών μακροχρόνιων απουσιών της (Μόρι, Κόλμαν, Μπάρκλεϊ, Μπολασί), να παρατάσσεται κανονικά, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Στον αντίποδα, οι «γλάροι», έχοντας ένα πολύ καλό για τα δεδομένα τους ξεκίνημα, αναζητούν βαθμό η βαθμούς, στην μάχη που δίνουν, για την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο άλλο Κυριακάτικο παιχνίδι, τόσο η Σαουθάμπτον, όσο και η Νιουκάστλ, επιζητούν την νίκη, που θα τους «ξεκολλήσει» από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, κυνηγώντας μια όσο το δυνατόν καλύτερη για αυτούς θέση. Οι απαιτητικοί «Άγιοι», έχοντας ένα μέχρι στιγμής μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θέλουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στις «καρακάξες», κάτι που αγνοούν, εδώ και έναν περίπου μήνα, όταν στις 16/9 είχαν επικρατήσει για τελευταία φορά εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-0. Στον αντίποδα, η αντίστοιχη ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, αναζητά βαθμό η βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στην μέχρι στιγμής καλή της πορεία.  

Πιθανές ενδεκάδες: 

Μπράιτον - Έβερτον (15:30):

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Ντάφι, Ντανκ, Μπονγκ, Μαρτς, Στέφενς Πρέπερ (;), Κνόκερτ, Γκρος, Μάρεϊ

Έβερτον: Πίκφορντ, Μαρτίνα, Κιν, Γουίλιαμς, Μπέινς, Σνάιντερλεν, Γκανά, Λεβίν, Σίγκουρντσον, Ντέιβις, Ρούνεϊ

Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (18:00):

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γιοσίντα, Φαν Ντάικ, Σεντρίκ, Μπέρτραντ, Λεμινά, Ρομέου, Τάντις, Ντέιβις, Ρέντομοντ, Όστιν

Νιούκαστλ: ¨Ελιοτ, Γιεντίν, Λασκάλς, Κλαρκ, Μπεμπά, Σέλβι, Μερίνο, Ρίτσι, Πέρεθ, Ατσού, Χοσελού