Γουότφορντ-Άρσεναλ 0-1 (Ημίχρονο)

Με τον Περ Μερτεζάκερ να «σκοτώνει» με κεφαλιά τον Γκόμεζ στο 39ο λεπτό, προηγείται η Άρσεναλ της Γουότφορντ με σκορ 1-0 στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για την όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουότφορντ-Άρσεναλ 0-1 (Ημίχρονο)

Οι δύο ομάδες εισήλθαν νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι τυχαίο πως με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές προέκυψαν από κάποιες… υποψίες φάσεων, όπως τα σουτ που επιχείρησαν οι Ιγουόμπι (8’) και Κοσιελνί (12’) αλλά και κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις της ομάδας του Μάρκο Σίλβα.

Οι «κανονιέρηδες» ωστόσο άρχισαν από εκείνο το χρονικό σημείο να ανεβάζουν στροφές, προειδοποιώντας σποραδικά με κάποιες σημαντικές φάσεις. Το σουτ του Ελνενί στο 29ο λεπτό πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ η έμπνευση του Λακαζέτ (35’)να «σκάψει» τη μπάλα στον επερχόμενο Γουέλμπεκ αποσοβήθηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των  γηπεδούχων.

Στο 39’ ωστόσο το σκορ έμελλε να ανοίξει, όταν η εκτέλεση κόρνερ του Τσάκα βρήκε το κεφάλι του Μερτεζάκερ, ο οποίος έστειλε με δύναμη την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 43ου λεπτού, όταν τα απανωτά σουτ των Τσάκα και Μπεγιερίν κατέληξαν στα χέρια του Γκόμεζ και στις… πινακίδες αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις

Γουότφορντ: Γκόμες, Καμπασέλε, Μαριάπα, Μπρίτος, Φεμένια, Ντουκουρέ, Κλέβερλι, Χολέμπας, Περέιρα, Γκρέι, Ριτσάρλισον

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Κολάσινατς, Ελνένι, Τζάκα, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ