Υπάρχει «ζωή» στη Σουόνσι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έιμπραχαμ που σημείωσε δύο γκολ, η Σουόνσι νίκησε με σκορ 2-0 την Χάντερσφιλντ και αποσπάστηκε από την επικίνδυνη ζώνη!  



Υπάρχει «ζωή» στη Σουόνσι!

Όπως ακριβώς το είχε προαναγγείλει ο Πολ Κλεμέντ! Η ομάδα του εμφανίστηκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από 4 αγωνιστικές!

Ο Έιμπραχαμ εκμεταλλεύτηκε το οδυνηρό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 42' και έγραψε το 1-0, ενώ ο ίδιος λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Το ματς:

Το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Χάντερσφιλντ, Λοσλ, που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ η ομάδα του από τον Έιμπραχαμ στο 42', ήταν αυτό που έδωσε… πνοή σε ένα κατά τα άλλα ανιαρό πρώτο ημίχρονο! Σημασία βέβαια για τη Σουόνσι είχε το γκολ.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι φιλότιμες προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα. Πολλές λάθος επιλογές, με τη Χάντερσφιλντ να επιδιώκει να επιβάλλει το ρυθμό της και να χτυπήσει στην αντεπίθεση τους γηπεδούχους. Από τη μεριά τους οι Ουαλοί ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την πίεση του συγκεκριμένου αγώνα, γεγονός που δεν τους επέτρεψε- με εξαίρεση το γκολ… δώρο- να δείξουν κάτι καλό στο παιχνίδι.

Και επειδή ένα… ίσον κανένα, η Σουόνσι επιδίωξε από τις αρχές του δευτέρου μέρους να «κλειδώσει» το τρίποντο, προκειμένου να αποβάλλει το άγχος! Προς ευχαρίστηση του προπονητή της, Πολ Κλεμέντ, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 48' ξανά με σκόρερ τον Έιμπραχαμ και το… νερό μπήκε στο αυλάκι!

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη επιλογή απ' το να ανοιχτούν και να αναζητήσουν τη γρήγορη μείωση του σκορ. Η Σουόνσι, όμως, ήταν καλά οργανωμένη, απειλήθηκε ελάχιστα και κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ της αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Μόουσον, Μπρίτον (84' Κλούκας), Φερ (73' Κι), Έιμπραχαμ, Ναρσίνγκ (76' Ντάιερ), Κάρολ, Όλσον, Αγιού, Νότον, Φερνάντεθ

Χάντερσφιλντ: Λοσλ, Σμιθ, Μαλόουν (81' Λόου), Χογκ (46' Μόουι), Μπίλινγκ (60' Ντ. Γουίλιαμς), Κατσούνγκα, Φαν Λα Πάρα, Ντεπότρ, Ινς, Ζάνκα, Σκίντλερ.