Πρέμιερ Λιγκ – 8η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ποιος κάνει κουμάντο απέναντι στην Στόουκ, προηγούμενη στο σκορ 3-1 ήδη από το 27’. Πρώτο γκολ για την Κρίσταλ Πάλας στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ισοφάρισε σε 1-1 η Τσέλσι, βρήκαν και δεύτεροι οι “αετοί” και στην μεγάλη έκπληξη στα ημίχρονα των ματς των 17:00 προηγείται των πρωταθλητών 2-1.



Πρέμιερ Λιγκ – 8η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Οι “πολίτες” μοιάζουν... ομάδα Πεπ Γκουαρδιόλα και μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων, η και λογικά μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Μαρκ Χιουζ θα επιβεβαιωθεί η μοναξιά της στην κορυφή. Ζεσούς, Στέρλινγκ και Νταβίδ Σίλβα οι σκόρερς για τους γηπεδούχους, που έριξαν ρυθμό απέναντι στους ανήμπορους να κάνουν οτιδήποτε, “πότερς”. Πρώτη φάση των φιλοξενούμενων στο 44ο λεπτό και πρώτο γκολ για λογαριασμό τους, με τον Ντιουφ να βρίσκει δίχτυα.

Ο Καμπάιγ ήταν εκείνος που σταμάτησε το αρνητικό της Κρίσταλ Πάλας, σκοράροντας μετά από επτά ματς και 11 λεπτά με κόντρα στον Αθπιλικουέτα για το 1-0 απέναντι στην Τσέλσι, που βρήκε την ισοφάριση με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ήρθε το γκολ του Ζαχά στις καθυστερήσεις και έτσι η ομάδα του Ρόι Χότζον πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ασίστ από τον Τζο Χαρτ και γκολ από τον Αντόνιο για την Γουέστ Χαμ, 1-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Άντι Κάρολ για τους φιλοξενούμενους. 1-0 προηγείται και η Σουόνσι της Χάντερσφιλντ με τέρμα του Έιμπραχαμ, μοναδικό ματς χωρίς γκολ αυτό της Τότεναμ με την Μπόρνμουθ (που αλλού για να παραμένει κολλημένη η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο;) στο “Γουέμπλεϊ”.

Τα σκορ στα ημίχρονα:

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 0-1

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ 3-1

Σουόνσι – Χάντερσφιλντ 1-0

Τότεναμ – Μπόρνμουθ 0-0