Είναι του... κινέζικου ο Φαν Χαλ

Επέστρεψε σε «παλιά λημέρια» ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λούις Φαν Χαλ, που επισκέφτηκε ένα κινέζικο εστιατόριο στην πόλη που εδρεύει ο αγγλικός σύλλογος.  



Είναι του... κινέζικου ο Φαν Χαλ

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τέως τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», επέστρεψε στην πόλη του Μάντσεστερ, όχι για λογαριασμό της πρώην ομάδας, αλλά για να επισκεφτεί ένα παλιό αγαπημένο του στέκι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «Mirror», ο Ολλανδός κόουτς, λίγες ώρες πριν παρευρεθεί στις κερκίδες του ¶νφιλντ για την επική αγγλική μονομαχία, επισκέφτηκε ένα κινέζικο εστιατόριο, στο οποίο σύχναζε παλαιότερα κατά την διάρκεια της θητείας του στην Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Φαν Χαλ μεταφέρθηκε στο εν λόγω ρεστοράν μετά της συζύγου του, με μια πανάκριβη Bentley, αξίας 300 χιλιάδων λιρών, που ανήκει στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ονόματι κυρίου Γουίνγκ, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.

Και την βόλτα του στου Μάντσεστερ με την Bentley έκανε και το κινέζικό του έφαγε και θα δει το ντέρμπι. Έχει πρόγραμμα ο Φαν Χαλ!