Λογικές τιμές, γεμάτα γήπεδα

Οι προσιτές τιμές στα εισιτήρια, για τα αγγλικά δεδομένα, όπως είναι λογικό, έχει ως αποτέλεσμα, να γεμίζουν κάθε σαββατοκύριακο τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.



Λογικές τιμές, γεμάτα γήπεδα

Αυτό δείχνει και μια ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε η αγγλική λίγκα με τα στοιχεία που προέκυψαν να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα της Αγγλίας έχει σπάσει κάθε προηγούμενο, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα.

Μεταξύ άλλων η έρευνα παρουσιάζει, πως η μέση τιμή ενός εισιτηρίου σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ κοστίζει 32 λίρες, με περισσότερους από τους φίλους των ομάδων να πληρώνουν λιγότερες από 30 λίρες ανά αγώνα. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στις 26 λίρες. Επίσης η έρευνα αυτή συμπληρώνει, πως οι προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, έχουν βοηθήσει τους φίλους των αγγλικών ομάδων να εξοικονομούν συνολικά κατά τη διάρκεια μιας σεζόν το συνολικό ποσό των 10 εκ. λιρών.

Μάλιστα, αυτοί καταλαμβάνουν τα ¾ των θέσεων, όλων των γηπέδων της Πρέμιερ, που ανέρχονται στις 800 χιλιάδες.

Η έρευνα αυτή δείχνει ότι οι σύλλογοι με τις προσιτές τιμές στα εισιτήρια, δίνουν την δυνατότητα στον κόσμο τους να αφοσιωθεί περισσότερο στην ομάδα, κάνοντας την Πρέμιερ Λιγκ, ένα ακόμη πιο ελκυστικό προϊόν, απ ότι ήταν πιο πριν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου της αγγλικής λίγκας, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ, ο οποίος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή, ελπίζοντας πως ακόμη περισσότερος φίλαθλος κόσμος, θα επισκεφτεί το γήπεδο, να παρακολουθήσει έναν αγώνα ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου.