Νιάς: «Νιώθω ευλογημένος…»

Του αρέσει να βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων! Αυτό άλλωστε τον βοήθησε να… επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Έβερτον και να γίνει το σημείο αναφοράς! Ο Ουμάρ Νιάς άνοιξε την καρδιά του και παράδωσε «μαθήματα» αυτοπεποίθησης!  



Νιάς: «Νιώθω ευλογημένος…»

Ο 27χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον αγωνιστικό του παραγκωνισμό και αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε από «ξένο σώμα» να… τρυπώσει ξανά στα πλάνα του προπονητή των «ζαχαρωτών»!

«Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να είσαι έτοιμος. Εγώ ήμουν πανέτοιμος κάθε φορά. Οι πρώτοι τρεις- τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, όμως μετά προσπάθησα να ηρεμήσω και να εγκλιματιστώ. Νομίζω ότι πλέον τα έχω καταφέρει πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Σενεγαλέζος επιθετικός και συνέχισε:

«Δεν θα πω ότι είμαι τυχερός, αλλά ευλογημένος. Πάντα σκέφτομαι τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Σαφώς και υπάρχουν αρνητικά σημεία, όμως εάν κοιτάξεις μπροστά θα διαπιστώσεις ότι στη ζωή υπάρχουν περισσότερα θετικά.

Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι κακό, σκέφτομαι ότι σύντομα θα έρθουν τα καλύτερα. Αυτό με βοηθά να πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτό που κάνω».