Τραυματίας για βδομάδες ο Φελαϊνί!

Ένα δυσάρεστο κι ένα... δυσάρεστο όσον αφορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεφύλασσε η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πριν το παιχνίδι του Βελγίου με την Κύπρο, καθώς μετά την είδηση πως λογικά θα ρισκάρει με την συμμετοχή του Ρομέλου Λουκάκου κόντρα στην Κύπρο, επιβεβαίωσε πως ο Μαρουάν Φελαϊνί υπέστη ζημιά στο γόνατο στο προηγούμενο ματς με την Βοσνία. Πάει για αρκετό καιρό εκτός ο «Big Fella».



Τραυματίας για βδομάδες ο Φελαϊνί!

Δεν θα είναι χαρούμενος ο Ζοσέ Μουρίνιο, που χάνει ένα βασικό γρανάζι της ομάδας του, το οποίο δεν είχε διστάσει να υπερασπιστεί δημοσίως πολύ πρόσφατα λέγοντας πως είναι πολύ πιο σημαντικός απΆ όσο πιστεύει ο κόσμος.

Ο Φελαϊνί υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, με το διάστημα που υπολογίζεται στον έναν μήνα και κάτι αν δεν είναι πολύ μεγάλη η ζημιά, να αναμένεται να εξακριβωθεί λογικά με την επιστροφή του στην Αγγλία.

Η αρχική ενημέρωση είχε γίνει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με την Κύπρο, και επιβεβαιώθηκε και στην συνέντευξη Τύπου του Ισπανού πρώην κόουτς της Έβερτον.