Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Ντέλε Άλι

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Χάρι Κέιν, ενδιαφέρεται και για τον έτερο συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα. 



Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Ντέλε Άλι

Ο Άγγλος μέσος των «σπιρουνιών» απασχολεί τόσο τους «μερένχες», όσο και τους «μπλαουγκράνα», κάτι που επιβεβαιώνουν η μαδριλένικη εφημερίδα «Marca», αλλά και η καταλανική «Sport», αντίστοιχα.

Το δημοσίευμα του μεν φίλα προσκείμενου Mέσου της «Βασίλισσας» αναφέρει, πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας, θέλουν να κινηθούν για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό των Spurs, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν «πακέτο»  με τον Χάρι Κέιν, σαν «ρελάνς», μετά το μεταγραφικό «Βατερλό» της υπόθεσης Εμπαπέ, ο οποίος προτίμησε την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Στον αντίποδα το ρεπορτάζ των Kαταλανών τονίζει, πως η «Μπάρτσα», στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Φελίπε Κουτίνιο από την Λίβερπουλ, κοιτάζει τον Ντέλε Άλι σαν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει το κέντρο της.

Οι δυο εφημερίδες συμπληρώνουν στο δημοσίευμά τους, πως η Τότεναμ, θα δώσει μάχη για να κρατήσει στις τάξεις της, τους δυο ποδοσφαιριστές.  

Spanish daily Sport reports that Alli is a transfer alternative to Philippe Coutinho