Ξανά για Μέσι η Σίτι!

Φουντώνουν ξανά τα σενάρια που θέλουν τον Λίονελ Μέσι να συνδέεται εκ νέου με μια μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η «As». 



Ξανά για Μέσι η Σίτι!

Έτοιμοι να σπάσουν το ρεκόρ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί, είναι οι ιθύνοντες τους «πολίτες», που είναι πρόθυμοι να «τινάξουν την μπάνκα στο αέρα», προσφέροντας 400 εκ. ευρώ στους «μπλαουγκράνα», για την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ-σταρ τον Γενάρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας.

Οι Ισπανοί στο δημοσίευμά τους συμπληρώνουν πως έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις μεταξύ των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ και του κύκλο του ποδοσφαιριστή, κάτι που ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Όμως εκτιμάται πως ο Μέσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς η οικογένειά του είναι ικανοποιημένη με την παραμονή της στην καταλανική πόλη, ενώ πρόεδρος της «Μπάρτσα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, εξέφρασε πρόσφατα την αισιοδοξία του πως ο «Λίο», θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα, η οποία βρίσκεται ακόμη στον «αέρα».